Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-09@12:11:13 GMT

اپلیکیشن‌هایی که باید از گوشی‌تان حذف کنید

تاریخ انتشار: ۷ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۸۹۵۵۹

اپلیکیشن‌هایی که باید از گوشی‌تان حذف کنید

هفت برنامه اندرویدی در فروشگاه گوگل‌پلی شناسایی شده است که حاوی بدافزار جوکر هستند و باید فوراً از تلفن همراه حذف شوند.

به گزارش مشرق، شرکت کسپرسکی اعلام کرد که هفت برنامه در فروشگاه گوگل‌پلی حاوی بدافزار جوکر هستند. این بدافزار بسیار شبیه تروجان عمل می‌کند و بسیاری از کاربران پس از وقوع حملات، آن را گزارش کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگرچه گوگل این برنامه‌ها را از گوگل‌پلی حذف کرده، اما این برنامه‌ها همچنان در دستگاه‌هایی که روی آن‌ها نصب شده‌اند، وجود دارند.

پیدا کردن برنامه‌های آلوده به بدافزار برای اندروید به‌خصوص در فروشگاه گوگل‌پلی بسیار رایج است.

اگرچه گوگل همواره سعی می‌کند برنامه‌هایی را که در پلی‌استور قرار می‌گیرند بررسی کند، باوجود این برخی از برنامه‌های مخرب تمایل دارند از این مرحله عبور کنند.

گوگل سخت کار کرده است تا از شر برنامه‌های مضری که می‌توانند دستگاه‌ها را آلوده و قربانیان را در برابر سرقت و موارد دیگر آسیب‌پذیر کنند، خلاص شود.

اخیراً هفت برنامه اندرویدی آلوده به بدافزار جوکر در فروشگاه گوگل‌پلی مشاهده شده است. پس از گزارش کاربران از مشاهده این مشکلات بدافزاری، گوگل این برنامه‌ها را حذف کرده است با این حال این واقعیت که در حال حاضر میلیون‌ها کاربر از این برنامه‌ها استفاده می‌کنند، همچنان نگران‌کننده است، بنابراین اگر کاربری این برنامه‌ها را دانلود کرده باشد، همچنان در تلفن همراهش وجود دارد و کاربران باید، این برنامه‌ها را حذف کنند.

این هفت برنامه شامل Now QRcode Scan و EmojiOne Keyboard و Battery Charging Animations Battery Wallpaper و Dazzling Keyboard و Volume Booster Louder Sound Equalizer و Super Hero-Effect و Classic Emoji Keyboard می‌شود؛ تلفن خود را به‌طور کامل بررسی کنید و اگر این برنامه‌ها را در گوشی‌های اندرویدی خود دارید، فوراً آن‌ها را حذف کنید.

در میان جرایم سایبری مختلفی که در بروز آلودگی‌های تروجانی دخیل هستند، این برنامه‌های بدافزاری روش‌هایی مانند اشتراک‌های جعلی و پیگیری‌های درون‌برنامه‌ای را به کار می‌گیرند که بعداً می‌توانند با پول‌سازی غیرقانونی مرتبط شوند. کاربران باید احتیاط کنند و از باز کردن لینک‌های مشکوک از منابع ناشناس خودداری کنند.

جرایم سایبری با توجه به این واقعیت که روزانه افراد بیشتری آنلاین(برخط) هستند، در حال افزایش است و بسیاری از حالت‌های جدید دزدی و کلاهبرداری ظاهر شده‌اند. خدمات بازی آنلاین نیز اکنون به بستر جدیدی برای رشد چنین فعالیت‌ها و شرارت‌های مخربی تبدیل شده‌اند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو اپلیکیشن اندروید گوگل پلی مشرق برنامه اندرویدی فناوری فروشگاه گوگل پلی برنامه ها هفت برنامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۸۹۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«چت‌ جی‌پی‌تی» به دنبال تصاحب جایگاه گوگل

شرکت «اپن‌ای‌آی» در حال راه اندازی ویژگی جدیدی برای ربات «چت‌جی‌پی‌تی» است تا یک محصول جستجو به عنوان رقیب گوگل معرفی کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، اپن‌ای‌آی در حال توسعه قابلیتی برای چت‌جی‌پی‌تی است که می‌تواند در وب جستجو و منابع را در نتایج آن ذکر کند. در صورت پیاده سازی این ویژگی به عنوان رقیبی برای شرکت گوگل خواهد بود.

این ویژگی به کاربران امکان می‌دهد سؤالی از چت‌جی‌پی‌تی بپرسند و پاسخ‌هایی را دریافت کنند که از جزئیات وب با استناد به منابعی مانند ورودی‌های ویکی‌پدیا و مطالب سایت‌ها هستند.

یکی از نسخه‌های این محصول همچنین از تصاویر در کنار پاسخ‌های کتبی به سوالات، استفاده می‌کند. برای مثال، اگر کاربری از بپرسد که چگونه یک دستگیره در را عوض کند، نتایج ممکن است شامل یک نمودار برای نشان دادن نحوه کار باشد.
منابع همچنین گفته‌اند که اپن‌ای‌آی به شدت در تلاش است تا برخی کارمندان گوگل را جذب کند.

اپن‌ای‌آی برای گسترش قابلیت‌های ربات معروف خود تحت فشار رقبای زیادی قرار دارد. به طوری‌که موتور جستجوی محاوره‌ای Perplexity با ارائه یک موتور جستجوی مبتنی بر هوش مصنوعی که بر دقت و استنادات تأکید دارد، محبوبیت و ارزش ۱ میلیارد دلاری به دست آورده است. همچنین انتظار می‌رود گوگل آخرین برنامه‌های مدل هوش مصنوعی جمنای خود را در رویداد سالانه I/O هفته آینده نشان دهد.

کد خبر 751751

دیگر خبرها

  • گوگل کروم با قابلیتی «جادویی» و بسیار کاربردی آپدیت شد
  • بهترین فونت های فارسی برای استفاده در اپلیکیشن اینشات + آموزش استفاده
  • «چت‌ جی‌پی‌تی» به دنبال تصاحب جایگاه گوگل
  • آموزش: چند نکته برای افزایش سرعت اینترنت
  • از رویداد هفته آینده گوگل چه انتظاری داشته باشیم؟
  • عکس| گوگل هم سانسورچی شد
  • معرفی 10 اپلیکیشن محبوب ایرانی که باید روی گوشی‌ آیفون نصب کنید
  • اشتراک سازمانی ایمینو؛ هدیه نوآورانه به خانواده کارکنان
  • هوش مصنوعی رقیب گوگل و اوپن ای آی در راه است
  • مشاوره تحصیلی هوشمند در کمترین زمان و بدون اتلاف وقت